Tuesday, March 29, 2016

Top 3 laptopuri cu performante bune chiar si pentru jocuri lansate la inceputul lui 2016




Stim cu totii ca laptopurile dedicate jocurilor trebuie sa aiba o configuratie mult peste medie, de aceea nu sunt accesibile chiar pentru oricine. Totusi, ca sa putem juca cele mai noi jocuri 3D putem opta pentru un sistem din zona multimedia. Majoritatea jocurilor lansate pana in prezent vor rula fara probleme, chiar daca nu la rezolutie si detalii aproape de maxim.

Acum sa fim seriosi, nu toata lumea se joaca la rezolutie FullHD! Modelele prezente astazi in articol au un pret accesibil, de aceea le recomand celor cu buget limitat sau celor care nu vor sa investeasca foarte mult doar pentru a rula jocuri. Laptopurile sunt printre cele mai noi, fiind aparute pe piata undeva la inceputul lui 2016. Se pot cumpara online sau din magazine!

Acer Aspire E5-551G-F19B - are placa video dedicata, procesor potent si design in tendinte. Pretul este unul foarte bun, de aceea este si pe primul loc in acest top.

Acer Aspire F5-571G-53DQ - tot de la Acerm de aceasta data un sistem cu ecran FullHD, perfect pentru activitatile multimedia sau gaming. Discutam despre acelasi design, insa doar o configuratie ceva mai buna!

Asus F550JX-DM249D - model aparut recent pe piata din Romania, este perfect pentru jocuri sau editare foto/video. Pretul este unul pe masura performantelor.


No comments:

Post a Comment