Tuesday, March 15, 2016

Top 5 laptopuri Asus, bune pentru jocuri (gaming) sau editare



Salutare!

Este primul articol pe blog iar cu ocazia aceasta vreau sa va prezint top 5 cele mai bune laptopuri pentru jocuri pe care le puteti cumpara in 2016. Modelele alese de mine sunt in functie de performante. In primul rand veti gasi doar laptopuri cu placa video dedicata, procesor performant (de la i5 in sus) precum si HDD generos, pentru stocarea jocurilor dar si a filmelor in format HD. Nu vreau sa va mai rapesc timpul dumneavoastra pretios ci am sa va las mai jos lista cu cele mai bune laptopuri pentru jocuri!

Asus F550JX-DM249D - acest laptop este pe primul loc pentru performantele pe care le-a dovedit de-a lungul timpului. Este un model nou dar foarte apreciat de utilizatori. Il recomand celor cu buget generos care isi doresc un sistem performant, perfect pentru jocurile din 2016.

Asus X555LB-XO244D - pe locul doi urmeaza un alt laptop marca Asus, capabil sa "duca" fara probleme cele mai noi jocuri aparute pana in prezent. Pretul este ceva mai accesibil dar si calitatea materialelor lasa de dorit. Daca il vreti doar pentru jocuri si editare video/foto merita!

Asus X555LJ-XX1044D - dotat cu procesor Haswell si placa video dedicata, acest model este excelent pentru cele mai noi jocuri. Bineinteles, in comparatie cu modelele anteriorare, rezolutia si detaliile vor merge la mediu. Per total este un laptop excelent cu raport pret/performanta foarte bun!

Asus P2520LJ-XO0176D - face parte din seria PRO, deci este un model destina profesionistilor. Vine cu procesor de ultima generatie, placa video dedicata si HDD generos. Este lansat in 2016, deci este perfect pentru activitatile multimedia, gaming sau editare video/foto.

Asus N552VX-FY026D - chiar daca este pe ultimul loc in top, acest laptop marca ASUS este unul cu rezolutie FullHD, stocare pe suport SSD si placa video dedicata. Este foarte bun, doar daca nu aveti nevoie de foarte mult spatiu pentru stocare. In caz contrar recomand un model cu HDD clasic!

No comments:

Post a Comment