Friday, May 13, 2016

Care sunt cerintele pentru jocuri in 2016?

Stiu ca multe persoane atunci cand cauta un laptop nou vrea sa aleaga ceva cat mai scump, chiar daca nu vor folosi acea configuratie la capacitate maxima. Nu stiu de unde aceasta manie, mai ales ca pretul unui produs de top este de cele mai multe ori destul de ridicat. De aceea, atunci cand vine vorba sa recomand un laptop, intreb care sunt activitatile pe care le desfasoara. Daca ai nevoie doar pentru internet, filme si aplicatii office, atunci cu siguranta nu ai nevoie de cel mai scump laptop din oferta magazinelor.

Daca il vrei pentru jocuri, atunci ai nevoie de o configuratie ceva mai buna. Recomandat ar fi o placa video dedicata, minim 4 GB de RAM si un procesor mai nou. Daca alegi ceva mai slab decat atat este posibil sa nu functioneze chiar toate jocurile aparute. Mai ales ca jocurile din 2016 au nevoie de cel putin 4 GB de RAM pentru placa video dedicata. Asadar gandeste-te bine inainte de a cumpara un laptop, si mai ales cauta review-uri pe internet.

Este simplu, scrii modelul produsului alaturi de cuvantul pareri sau review iar pe google vor aparea diverse site-uri care au testat acel produs. Eu personal recomand intotdeauna Acer atunci cand vine vorba de ceva mai accesibil, sau bineinteles Asus. Un model care mi-a atras atentia zilele trecute este Acer Aspire E5-573G-56SP, foarte bun si cu pret super accesibil!


No comments:

Post a Comment